Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس‌های فروش بلیط هواپیما در مناسبت‌های خاص و یا تعطیلات، قیمت بلیط خطوط هوایی را به شکل جهشی افزایش می‌دهند و چند برابر قیمت واقعی به فروش می‌رسانند.

به گزارش مشرق، چارتر کردن بلیط‌ها یکی از شیوه‌های متداول سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری است که چندسالی است با فراگیر شدن خرید اینترنتی رونق پیدا کرده و بسیاری از مردم برای تهیه بلیط بجای مراجعه به دفاتر شرکت‌های هواپیمایی به راحتی از طریق اینترنت پرواز مورد نظر خود را رزرو می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی دیگر اما این شیوه فروش بلیط به حاشیه امنی برای درآمدزایی هنگفت آژانس‌های مسافرتی نیز تبدیل شده است و کافیست مناسبت خاصی در پیش باشد یا تعطیلاتی در تقویم ثبت شده باشد تا بهانه لازم برای گرانی بی ضابطه و مزایده ای بلیط را به شرکت های هواپیمایی بدهد و قیمت ها را نجومی بالا ببرند.

نمونه بارز این شیوه فریب مسافران را می‌توان در افزایش لحظه‌ای و جهشی قیمت بلیط پرواز تهران- مشهد با توجه به مناسبت روز زیارتی مخصوص امام رضا (ع) در نظر گرفت که طی روزهای اخیر بعضی اوقات هزینه فروش بلیط فقط در یک مسیر پروازی به بیش از ۵۰۰ هزار تومان رسید.



همانطور که از این تصاویر نیز مشخص است، قیمت لحظه‌ای فروش بلیط رفت از تهران به مشهد برای زائران ۲۳ ذی‌القعده حرم امام رضا بیش از ۴۰۰ هزار تومان است و این درحالیست که نرخ پروازی در این مسیر کمتر از ۱۸۰ هزار تومان است.

در مسیر برگشت از مشهد به تهران نیز وضعیت تقریبا به همین گونه است بطوریکه کف قیمتی که آژانس‌ها برای فروش بلیط در نظر گرفته اند برای امروز ۲۷۰ هزار تومان است و تا ۳۹۰ هزار تومان نیز ادامه دارد.


افزایش بی قاعده بلیط هواپیما در بازه‌های زمانی پر مخاطب به ابزاری برای درآمدزایی عده ای تبدیل شده که بدون ترس از نظارت سازمان های مسئول، جیب مردم را تیغ می‌زنند و به بیان دیگر کالایی را بسیار بیشتر از هزینه‌ واقعی آن به فروش می‌رسانند.

مقایسه قیمت بلیط پرواز در مسیر تهران- مشهد، طی هفته نشان از افزایش دو تا سه برابری در این ایام خاص دارد. بطور متوسط قیمت بلیط در این خط پروازی حدود ۱۷۰ هزار تومان است که در لحظات آخر قبل از پرواز کمتر از این مقدار نیز قابل خرید است.



سوالی که در این زمینه مطرح می‌شود این است که باتوجه به افزایش قیمت بلیط، آیا سازمان های ناظر بر قیمت بلیط هواپیماها و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان برنامه ای برای جلوگیری از تکرار این رویه غلط در آینده دارند و با متخلفان برخورد می‌شود یا نه؟‌ بعلاوه اینکه حال که قیمت ها افزایش پیدا کرده است آیا در کیفیت ارائه خدمات و همچنین مشتری مداری شرکت های هواپیمایی نیز تغییری حاصل شده یا همچنان مسافران پول بیشتری برای امکانات پایین هزینه می‌کنند؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟